AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini emzirirken görmek

Kahve falında eşini emzirirken görmek

Kahve falında eşini emzirirken görmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, fakirlik yaşayacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, terfi alamayacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini emzirirken gördüyseniz:

  • Sizin ya da başkalarının neden olduğu hatalar, başınıza dert açabilir.

Kahve falında eşini emzirirken görmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi bebeğini emzirirken görmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, maddi anlamda rahatlık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi çocuğunu emzirirken görmek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına inanılır.

Kahve falında emre ismi görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında kendini bebek emzirirken görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında erkek bebeği emzirirken görmek çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında erkek bebek emzirirken görmek kafasının sakinleşeceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına delalettir.

Kahve falında kan emici sülük görmek kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir