AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşine hediye almak

Kahve falında eşine hediye almak

Kahve falında eşine hediye almak ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, ticaret ehli kişi olacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, geçiminin zor hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşine hediye almak gördüyseniz:

  • Sağlık, finans ya da hukuk başlıkları altında meydana gelebilecek aksilikleri yönetebilecek konumda olmanız gerekiyor.

Kahve falında eski eşten hediye almak bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına işarettir.

Kahve falında eşten hediye almak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşine hediye almak çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında eşine hediye vermek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, saygın bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin hediye aldığını görmek zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine delalet eder.

Kahve falında hediye geri vermek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kötülüklerden uzak olacağına alamet eder.

Kahve falında güvercin hediye etmek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yöneticiden hediye almak herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, kalp kırıklığı olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir