AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinden para çalmak

Kahve falında eşinden para çalmak

Kahve falında eşinden para çalmak resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında eşinden para çalmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin bir süreden beri sizinle kontak kurmaya çalıştığını öğrenebilirsiniz.Fazla düşünmeden aklınıza gelen ilk tercihi yapın.

Kahve falında eşinden para çalmak sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinden para aldığını görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen eşinden para almak kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski eşinden para almak tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, yüksek tahsil yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinden para istemek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına yorulur.

Kahve falında eşinden kağıt para almak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya delalet eder.

Kahve falında eşinden para saklamak efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş eşinden para almak özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, bolluğa kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir