AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini gülerek görmek

Kahve falında annesini gülerek görmek

Kahve falında annesini gülerek görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, kendisine olan güveninin artacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında annesini gülerek gördüyseniz:

  • Kadınsanız sizden yüz bulamamış olan bir erkeğin kasıtlı dedikoduları yüzünden canınız sıkılabilir.

Kahve falında ölmüş anneyi gülerken görmek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneye gül vermek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında annesini gülerken görmek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anneye gül görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, beklentilerine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş annemi gülerken görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına işarettir.

Kahve falında ölen anneyi gülerek görmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, kazancının tükenmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölen anneyi gülerken görmek mevkilerinin yüksek olacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına alamet eder.

Kahve falında anneyi güler yüzlü görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir