AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinden başka biriyle öpüşmek

Kahve falında eşinden başka biriyle öpüşmek

Kahve falında eşinden başka biriyle öpüşmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında eşinden başka biriyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vazgeçmek ya da bazı şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında eşinden başka erkek görmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında eşinden başka biriyle öpüşmek kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında eşinden başka biriyle evlenmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinden başka biriyle evlendiğini görmek mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinden altın aldığını görmek işlerin çok büyümeyeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında eşinden şüphe etmek çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, çekilen acıların unutulacağına inanılır.

Kahve falında eski eşinden para almak azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında eşinden boşanmak istemek verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kazancın gittikçe azalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir