AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinden başka biriyle evlenmek

Kahve falında eşinden başka biriyle evlenmek

Kahve falında eşinden başka biriyle evlenmek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, örnek insan olacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinden başka biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin şaşırtıcı hareketleri veya umursamazlıkları sizi hayrete düşürebilir.

Kahve falında eşinden başka biriyle evlendiğini görmek daha bir sevileceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinden başka biriyle evlenmek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinden başka biriyle öpüşmek kişinin isteklerine nail olacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında eşinden başka erkek görmek şansın yüze güleceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinden boşanıp başkasıyla evlenmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına inanılır.

Kahve falında eşinden boşanmak başkasıyla evlenmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine yorulur.

Kahve falında eşinden ayrılmak başkasıyla evlenmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinden ayrılıp başkasıyla evlendiğini görmek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir