AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşarp denemek

Kahve falında eşarp denemek

Kahve falında eşarp denemek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, mal edineceğine, atılan adımların başarıya çıkacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında eşarp denemek gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altında tutmanız gerekiyor.

Kahve falında eşarp denemek kazanca kavuşacağına, sahip olduğu nimetin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ayakkabı denemek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, her zaman çok başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında mağazada elbise denemek hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine işaret eder.

Kahve falında yeni pantolon denemek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, ona şifa olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik denemek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kot denemek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında elbise denemek ve almak uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, kişiye hep umut olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz gelinlik denemek maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir