AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı ayakkabı denemek

Kahve falında kırmızı ayakkabı denemek

Kahve falında kırmızı ayakkabı denemek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı ayakkabı denemek gördüyseniz:

  • Keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı ayakkabı denemek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına rivayet eder.

Kahve falında çok ayakkabı denemek bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz ayakkabı denemek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi ayakkabı denemek beklediği haberin gelmeyeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında birçok ayakkabı denemek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına işarettir.

Kahve falında başkasının ayakkabısını denemek yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni ayakkabı denemek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli ayakkabı denemek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir