AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşarp dağıttığını görmek

Kahve falında eşarp dağıttığını görmek

Kahve falında eşarp dağıttığını görmek hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, aile saadetinin artacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine işaret eder.

Kahve falında eşarp dağıttığını gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, iş birlikleriniz veya ilişkileriniz kendinizin çok dışında işler yapmanıza veya kendinizi kutuya hapsedilmiş hissetmenize neden oluyor olabilir.

Kahve falında eşarp dağıttığını görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah eşarp takmak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, şansının kendinden yana olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi beyaz eşarp görmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında pembe eşarp görmek en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında turuncu eşarp takmak çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil beyaz eşarp görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına delalet eder.

Kahve falında kahverengi eşarp görmek hayatının da zorlaşacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşarplı erkek görmek akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir