AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeker eritmek

Kahve falında şeker eritmek

Kahve falında şeker eritmek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, ele geçen parada artış olacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeker eritmek gördüyseniz:

  • Erkekseniz şef veya patron gibi üzerinizde bulunan birisi ile anlaşmazlıklarınız olabilir.

Kahve falında şeker eritmek dış ticarete atılacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında er rahman ismini görmek herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında er asker görmek zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında erzincanua gitmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında ermiş birinin mezarını görmek bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ermeni evi görmek hayatının bir düzene kavuşacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına işarettir.

Kahve falında eriyen kar görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında er rahman suresi okumak çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir