AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkekten kırmızı gül almak

Kahve falında erkekten kırmızı gül almak

Kahve falında erkekten kırmızı gül almak tersliklerin yoluna gireceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında erkekten kırmızı gül almak gördüyseniz:

  • Gizli kapaklı işler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında bir erkekten kırmızı gül almak çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin elinde kırmızı gül görmek güzel bir haneye sahip olunacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında erkekten kırmızı gül almak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane kırmızı gül görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı gonca gül görmek gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, şansının yaver gideceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı gül diktiğini görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı gül ve yüzük görmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına işaret eder.

Kahve falında birinin elinde kırmızı gül görmek sağlam bir kariyer edineceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir