AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elinde kırmızı gül görmek

Kahve falında birinin elinde kırmızı gül görmek

Kahve falında birinin elinde kırmızı gül görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, yeni bir haneye sahip olacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde kırmızı gül gördüyseniz:

  • Soğukkanlılığı kesinlikle elden bırakmayın.

Kahve falında bir erkeğin elinde kırmızı gül görmek zorlukların geride kalacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin elinde kırmızı gül görmek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının elinde kırmızı gül görmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, kazancının da aynı oranda artacağına alamet eder.

Kahve falında sarı ve kırmızı gül görmek uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğine kırmızı gül görmek hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden kırmızı gül almak stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük kırmızı gül görmek işlerin büyüyeceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gül verildiğini görmek var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir