AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkekten kağıt para almak

Kahve falında erkekten kağıt para almak

Kahve falında erkekten kağıt para almak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, çok daha mutlu olunacağına, mevki kaybına uğrayacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkekten kağıt para almak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri düzene sokmak, çeki düzen vermek veya istediğiniz noktaya getirmek ne kadar cazip görünse de, boşvermenizde fayda var.

Kahve falında bir erkekten kağıt para almak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında erkekten kağıt para almak girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, işlerin günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında fazla kağıt para görmek o masumların bedduasını alacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında başbakandan kağıt para almak özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine yorulur.

Kahve falında kağıt para kazandığını görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına tabir olunur.

Kahve falında deste deste kağıt para bulmak sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasında kağıt para görmek korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, kazançta zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının kağıt para saydığını görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir