AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesine sarılmak

Kahve falında annesine sarılmak

Kahve falında annesine sarılmak oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına yorulur.

Kahve falında annesine sarılmak gördüyseniz:

  • Ticaret, hukuk, halkla ilişkiler, medya ya da yabancılarla ilişkiler başlıklı konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında ölü annesine sarılmak uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneme sarılmak zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş annesine sarılmak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, arzuların gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında vefat etmiş anneye sarılmak onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında annesine sarıldığını görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annene sarılmak sıkıntılı günler geçirileceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş anneye sarılmak ağlamak yaşadığı yerin güzelleşeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneye sarılmak çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir