AnaSayfa / Genel / Kahve falında annene sarılmak

Kahve falında annene sarılmak

Kahve falında annene sarılmak ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, yeni bir hayata başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annene sarılmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde aşırı özverili tutumlarda olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında ölen anneme sarılmak heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş annenize sarılmak önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında anneyle sarılıp ağlamak başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş anneye sarılmak ve ağlamak yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında annesine sarılıp ağlamak mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında annene sarılmak üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş olan anneye sarılmak uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneye sarılıp ağlamak herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir