AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneme sarılmak

Kahve falında anneme sarılmak

Kahve falında anneme sarılmak adım adım başarıya ulaşılacağına, süzüleceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine işarettir.

Kahve falında anneme sarılmak gördüyseniz:

  • Size hayat hakkında akıl vermeye çalışan kişiler olabilir veya sizin gidişatınızla ilgili yorumlar yapabilirler.

Kahve falında sevgilinin annesine sarılmak karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen anneyle sarılmak attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen anneye sarılmak borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesine sarılıp ağlamak işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında anneye sarılmak ağlamak sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş anne babaya sarılmak büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine inanılır.

Kahve falında anneye sarılıp ağlamak uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, dileklerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında anneye sarılmak zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir