AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık insan görmek

Kahve falında açık insan görmek

Kahve falında açık insan görmek kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, parasız kalacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında açık insan gördüyseniz:

  • Küçük başarılar sizi tatmin etmiyor.

Kahve falında kapalı insanı açık görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında açık insan görmek layık olduklarına sahip olacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında açık bir insanın kapandığını görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine delalet eder.

Kahve falında açık insanı kapalı görmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir insanı açık görmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapalı bir insanın saçını açık görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözü açık ölmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin kapısını açık bulmak zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, takdir edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir