AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğu hamile olduğunu görmek

Kahve falında erkek çocuğu hamile olduğunu görmek

Kahve falında erkek çocuğu hamile olduğunu görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğu hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Eşitlik prensibine dayalı madd manevi alışverişler yapılabilir.

Kahve falında annenin erkek çocuğa hamile olduğunu görmek rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına yorulur.

Kahve falında erkek çocuğa hamile görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğuna hamile kadın görmek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğa hamile olduğunu görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamile birinin erkek çocuğu olduğunu görmek başının da önüne eğilmesine neden olacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına yorulur.

Kahve falında erkek çocuğu hamile olduğunu görmek işlerinden feragat edeceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğun hamile olduğunu görmek korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğuna hamile olduğunu görmek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir