AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğun hamile olduğunu görmek

Kahve falında erkek çocuğun hamile olduğunu görmek

Kahve falında erkek çocuğun hamile olduğunu görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, sorunların yakında son bulacağına, tartışmaların son bulacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına yorulur.

Kahve falında erkek çocuğun hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Arkanızdan bazı kişiler düşmanca tutumlara girebilirler.

Kahve falında erkek çocuğuna hamile olmak iş hayatında rahat edileceğine, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğunu hamile görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğa hamile olduğunu görmek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğuna hamile olduğunu görmek ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğuna hamile kalmak bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğuna hamile kadın görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile birinin erkek çocuğu olduğunu görmek dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, moral bulacağına işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğa hamile olduğunu öğrenmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir