AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğa hamile olduğunu görmek

Kahve falında erkek çocuğa hamile olduğunu görmek

Kahve falında erkek çocuğa hamile olduğunu görmek geçineceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, güzel huylarını terk edeceğine delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğa hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmamak ise, tam tersi etki yaratabilir.

Kahve falında erkek çocuğa hamile olduğunu duymak kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, üzüleceğine, yıpranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini erkek çocuğuna hamile görmek fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğuna hamile kadın görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğa hamile kadın görmek yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında erkek çocuğa hamile birini görmek sorunların artacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına yorulur.

Kahve falında erkek çocuğu hamile olduğunu görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğuna hamile kalmak daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğunu hamile görmek kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir