AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek avret mahali görmek

Kahve falında erkek avret mahali görmek

Kahve falında erkek avret mahali görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş yaşantısında hırslanacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek avret mahali gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları elde edemeseniz bile, planlarınızı ortaya koyabilecek diğer bir yol bulabilirsiniz.

Kahve falında erkek avret mahali görmek hem işinde başarılı olacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taç mahal görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, işte de mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında taj mahal görmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğun avret yerini görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında erkek avret yerini görmek tüm arzularının yerine geleceğine, büyük bir sorun oluşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin avret mahallini görmek alim ve bilge insan olacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek avret görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğin avret yerini görmek hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir