AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkekle ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında bir erkekle ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında bir erkekle ilişkiye girdiğini görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, yeni projelere atılacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkekle ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda beklenmedik sürprizler veya teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle ilişkiye girdiğini görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeğin ilişkiye girdiğini görmek hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle bir kadının ilişkiye girdiğini görmek bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek kardeşle ilişkiye girdiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeklerin ilişkiye girdiğini görmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında erkekle ilişkiye girdiğini görmek rakiplerin üzüleceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına işaret eder.

Kahve falında kadın ve erkeğin ilişkiye girdiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, belaya ve derde düşeceğine delalet eder.

Kahve falında erkek ve kadının ilişkiye girdiğini görmek işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir