AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşıyla kavga etmek

Kahve falında erkek arkadaşıyla kavga etmek

Kahve falında erkek arkadaşıyla kavga etmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, bundan güç ve cesaret alacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, para biriktirebileceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında erkek arkadaşıyla kavga etmek gördüyseniz:

  • İsteklerinizi elde etmek için harakete geçebilirsiniz, beklemeyin.

Kahve falında erkek arkadaşınla kavga etmek başarı kaydedeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşıyla kavga etmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında okul arkadaşlarıyla kavga etmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun arkadaşla kavga etmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını sevgilisiyle kavga ederken görmek insanların afiyet bulacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşıyla kavga etmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşların kavga ettiğini görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında en sevdiğin arkadaşla kavga etmek ekmeğinin artacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir