AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin saçını uzun görmek

Kahve falında erkeğin saçını uzun görmek

Kahve falında erkeğin saçını uzun görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, zamanının boşa gideceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına alamet eder.

Kahve falında erkeğin saçını uzun gördüyseniz:

  • Fazla güzel görünen teklifler veya davetler söz konusu olabilir.

Kahve falında bir erkeğin saçını uzun görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, ev taşımaya işaret etmektedir.

Kahve falında uzun saçlı erkek bebek görmek bir şeyden zarar görmeye, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine delalettir.

Kahve falında erkeğin uzun saçlı olduğunu görmek kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeği uzun saçlı görmek neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında uzun saçlı erkek çocuğu görmek yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin saçını uzun görmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına alamet eder.

Kahve falında uzun saçlı erkek görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunun saçını uzun görmek bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir