AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeği uzun saçlı görmek

Kahve falında erkeği uzun saçlı görmek

Kahve falında erkeği uzun saçlı görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeği uzun saçlı gördüyseniz:

  • Bazı olaylar tam olarak açığa çıkmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Kahve falında erkek çocuğunun saçını uzun görmek saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine alamet eder.

Kahve falında uzun saçlı bir erkek görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına delalettir.

Kahve falında uzun siyah saçlı erkek görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun saçlı erkek görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek uzun saç görmek zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin saçının uzun olduğunu görmek büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun sarı saçlı erkek görmek imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine inanılır.

Kahve falında erkeğin uzun saçlı olduğunu görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, malının da eksilmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir