AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin özel bölgesini görmek

Kahve falında erkeğin özel bölgesini görmek

Kahve falında erkeğin özel bölgesini görmek mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına delalettir.

Kahve falında erkeğin özel bölgesini gördüyseniz:

  • Yer değişikliği ya da yeteneklerinizi sunma biçiminizdeki değişiklik arkadaşlarınızın veya ailenizin sizin kadar keyif almayacağı maceralara atılmanıza neden olabilir.

Kahve falında erkeğin özel bölgesini görmek daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında özel bölge temizlemek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında özel bölge kıl görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında özel bölgede kan görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi özel bölgesini görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında özel bölgede kıl görmek güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında özel bölgeyi kıllı görmek borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında özel bölge görmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir