AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın kıyafeti giymiş erkek görmek

Kahve falında kadın kıyafeti giymiş erkek görmek

Kahve falında kadın kıyafeti giymiş erkek görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında kadın kıyafeti giymiş erkek gördüyseniz:

  • Mali durumunuzu iyi gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında kadın kıyafeti giyen erkek görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeği kadın kıyafetleriyle görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yalan söyleyeceğine inanılır.

Kahve falında kadın kıyafeti giymiş erkek görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına işaret eder.

Kahve falında erkeği kadın kıyafetiyle görmek karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği kadın kıyafetiyle görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kadın kıyafetli erkek görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın kıyafeti giymek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kıyafetli kadın görmek büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir