AnaSayfa / Genel / Kahve falında erimiş yağ görmek

Kahve falında erimiş yağ görmek

Kahve falında erimiş yağ görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erimiş yağ gördüyseniz:

  • İlham verici fikirler yaratıcılığınızı ortaya koymanızı sağlayabilir.

Kahve falında erimiş yağ görmek ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, çok mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında erimiş plastik görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erimiş tereyağı görmek anne baba duasının alınacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına yorulur.

Kahve falında kar erimesi görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erimiş buz görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında erimiş kaşar peyniri görmek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine rivayet eder.

Kahve falında erimiş karda yürümek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erimiş demir görmek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir