AnaSayfa / Genel / Kahve falında erik kaynatmak

Kahve falında erik kaynatmak

Kahve falında erik kaynatmak iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, her şeyin yolunda gideceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında erik kaynatmak gördüyseniz:

  • Ayağı yere basan ilişki, iş birliği ya da ortaklıkları tercih etmeniz gerekiyor.

Kahve falında erik kaynatmak kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, elinin darlıktan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kaynayan çorba görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynamış buğday görmek kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında tencerede kaynayan süt görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaynayan süt görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına yorulur.

Kahve falında vişne reçeli kaynatmak maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, maaşının artacağına delalettir.

Kahve falında demir kaynatmak maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine rivayet eder.

Kahve falında yumurta kaynatmak kazancının daha da artacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir