AnaSayfa / Genel / Kahve falında erik çiçeği görmek

Kahve falında erik çiçeği görmek

Kahve falında erik çiçeği görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erik çiçeği gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda meydana gelene değişiklikler ya da meydana gelen olaylar nedeniyle değişen planlar karşısında esnek olmanızda fayda var.

Kahve falında erik ağacı çiçeği görmek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına delalet eder.

Kahve falında erik ağacının çiçek açtığını görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna inanılır.

Kahve falında çiçekli erik ağacı görmek artık daha dikkatli davranacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek açmış erik ağacı görmek geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erik çiçeği görmek sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşek eriği görmek istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, karlı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında yeşil tatlı erik yemek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çok yeşil erik görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir