AnaSayfa / Genel / Kahve falında eren mezarı görmek

Kahve falında eren mezarı görmek

Kahve falında eren mezarı görmek dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, son model arabaya sahip olacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eren mezarı gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım için zaman harcayabilirsiniz.

Kahve falında eren mezarı görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında eren evliya görmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında eren ismini duymak aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına delalettir.

Kahve falında eren görmek belaya ve derde düşeceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eren ismini görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, oldukça uzun bir yolculuğa inanılır.

Kahve falında mezar taşında ismini görmek çok mutlu olacağına, sevineceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar üzerinde uçmak işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğünün mezarını görmek kazancının ve canın güvence altında olacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir