AnaSayfa / Genel / Kahve falında ense traşı olduğunu görmek

Kahve falında ense traşı olduğunu görmek

Kahve falında ense traşı olduğunu görmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, kötü karakterli bir kadına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına, daima secde ve şükür edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ense traşı olduğunu gördüyseniz:

  • Az rastlanır türde veya tesadüfen ortaya çıkabilecek bazı bilgiler söz konusu olabilir.

Kahve falında ense traşı yapmak mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine tabir olunur.

Kahve falında ense görmek sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ense traşı olduğunu görmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında enseden öpülmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında ense traşı olmak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine inanılır.

Kahve falında kendi ensesini görmek gönül sızılarının dineceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına yorulur.

Kahve falında ensede saç görmek kişisel problemlerini çözeceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında birini ensesinden öpmek karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir