AnaSayfa / Genel / Kahve falında en yakın arkadaşla konuşmak

Kahve falında en yakın arkadaşla konuşmak

Kahve falında en yakın arkadaşla konuşmak işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, kötü günler yaşayacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, kazancının eksilmeyeceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına delalettir.

Kahve falında en yakın arkadaşla konuşmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında önemli kararlar alabilirsiniz Bir arkadaşınızın büyük bir ricası olabilir.

Kahve falında en yakın arkadaşla konuşmak düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına işarettir.

Kahve falında en yakın arkadaşının görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, maddi açıdan zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini en yakın arkadaşınla görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine inanılır.

Kahve falında en yakın arkadaşını sevgili olarak görmek psikolojik sorunların geride kalacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına işarettir.

Kahve falında en yakın arkadaşıyla küsmek bazı sorunlarla uğraşılacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına işarettir.

Kahve falında en yakın arkadaşla küsmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında en yakın arkadaşını ölmüş görmek insanları hak yoluna çağıracağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında en yakın arkadaşla tartışmak karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir