AnaSayfa / Genel / Kahve falında en yakın arkadaşını gelinlikle görmek

Kahve falında en yakın arkadaşını gelinlikle görmek

Kahve falında en yakın arkadaşını gelinlikle görmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşını gelinlikle gördüyseniz:

  • Oturup, bekleyip uymakta zaman kaybetmemelisiniz.

Kahve falında en yakın arkadaşını gelinlikle görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, çok üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşlarını görmek borçlarının biteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşının düştüğünü görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşına sarılmak çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine inanılır.

Kahve falında en yakın arkadaşının sevgilisini görmek kişisel kavgaların son bulacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında en yakın arkadaşını dövmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin en yakın arkadaşıyla öpüşmek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin en yakın arkadaşını görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir