AnaSayfa / Genel / Kahve falında emniyet iğnesi görmek

Kahve falında emniyet iğnesi görmek

Kahve falında emniyet iğnesi görmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, bir daha kopmayacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, geçim derdinin son bulacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında emniyet iğnesi gördüyseniz:

  • Zaman harcanması, daha dikkatli kelimeler kullanılması veya bonkör olunması belli konularda daha fazla yol alınmasını sağlayabilir.

Kahve falında emniyet iğnesi görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına delalettir.

Kahve falında emniyet müdürlüğü görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında emniyet müdürü görmek başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabada emniyet kemeri takmak iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, büyük tartışmalara gireceğine işaret eder.

Kahve falında emniyet müdürü olmak çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, koyu muhabbette kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında il emniyet müdürünü görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize yorulmaktadır.

Kahve falında emniyet müdürü olduğunu görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında il emniyet müdürü görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir