AnaSayfa / Genel / Kahve falında emlakçılık yapmak

Kahve falında emlakçılık yapmak

Kahve falında emlakçılık yapmak büyük çaba sarfedeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, hasretin biteceğine yorulur.

Kahve falında emlakçılık yapmak gördüyseniz:

  • Maddi konulardaki fikirleriniz ciddiye alınabilir veya kabul görebilir.

Kahve falında emlakçılık yapmak elinin bolluk ve bereket göreceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına yorulur.

Kahve falında emlak dükkanı görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, maddi gücünün yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında emlakçı olduğunu görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında emlak görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına işaret eder.

Kahve falında emlakçı görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında emlakçıdan ev almak çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında emlakçı olmak değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına işarettir.

Kahve falında emlak satmak ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir