AnaSayfa / Genel / Kahve falında emlakçı olmak

Kahve falında emlakçı olmak

Kahve falında emlakçı olmak mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında emlakçı olmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren olumlu planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında emlakçı görmek bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında emlak dükkanı görmek maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında emlakçı olmak masabaşı bir işe girileceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında emlakçıdan ev almak imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında emlak görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında emlak satmak maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, birikim yapacağına rivayet eder.

Kahve falında emlakçılık yapmak ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında emlakçı olduğunu görmek işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir