AnaSayfa / Genel / Kahve falında emaneti vermek

Kahve falında emaneti vermek

Kahve falında emaneti vermek sıkıntıların biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına tabir olunur.

Kahve falında emaneti vermek gördüyseniz:

  • Dış görünümünüzde ya da yaşam biçiminizde yapacağınız değişiklikler dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında birine emanet vermek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında emaneti iade etmek gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, kişinin her daim iyi anılacağına yorulur.

Kahve falında emanet görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında emanet araba kullanmak sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinden emanet almak hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden emanet almak işinde uzmanlaşacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında bir emanet almak yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına işarettir.

Kahve falında emanet altın bilezik almak insanlar arasında yüceleceğine, kendini toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir