AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinden emanet almak

Kahve falında ölmüş birinden emanet almak

Kahve falında ölmüş birinden emanet almak bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, uzak bir yola gidileceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, nifak sokanların cezalandırılacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinden emanet almak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren, maddi veya duygusal hayatınızı ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölüden emanet almak her istediğini elde edeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında emanet altın almak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına inanılır.

Kahve falında bebek emanet almak dertlerin ve zorlukların da biteceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında silah emanet almak bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında emanete hıyanet etmek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, imkânlarını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birine emanet vermek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında emanet altın görmek hayatını kazanırken keyif alacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında emanet para vermek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, işlerinin günden güne bozulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir