AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir emanet almak

Kahve falında bir emanet almak

Kahve falında bir emanet almak işlerin kapanacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, sağlığının da bozulacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında bir emanet almak gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmayı sonlandırmak veya karşınızdaki kişiyi sizinle iş birliğine ikna etmek için bilgilerinizden faydalanmanız gerekebilir.

Kahve falında emaneti vermek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında emanet yüzük görmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına inanılır.

Kahve falında emanet altın görmek evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına yorulur.

Kahve falında birinden emanet para almak alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında emanet araba görmek yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine emanet vermek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, bazı sırların açığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında emaneti istemek kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında bebek emanet almak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir