AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden emanet almak

Kahve falında ölüden emanet almak

Kahve falında ölüden emanet almak hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, dileklerin kabul olacağına, yüzünün güleceğine, daha şık mekanlarda eğleneceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden emanet almak gördüyseniz:

  • Su, yağ, lastik kontrolü, bilet alınan firmaların güvenilirliği, unutulan evraklar v.b konularda dikkatli olunması gerekebilir.

Kahve falında ölüden emanet almak sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye emanet vermek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında emanet arabaya binmek hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında emaneti geri almak resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında emanet araba kaybetmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini emanet etmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında emanet çocuğu kaybetmek ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunu emanet etmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir