AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden emanet almak

Kahve falında birinden emanet almak

Kahve falında birinden emanet almak başarılarının her geçen gün artacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, sevdiği birini kırmaya, aşkının da kalıcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden emanet almak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızı arayabilir, yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Kahve falında emanet araba görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında emanete hıyanet etmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine yorulur.

Kahve falında ölüden emanet almak Allah katında yükseleceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına rivayet eder.

Kahve falında emanet araba kullanmak ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında birine emanet vermek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, herkesten ileriye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silah emanet almak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına inanılır.

Kahve falında emanet para almak üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, sevineceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında bebek emanet almak kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir