AnaSayfa / Genel / Kahve falında elmas yüzük vermek

Kahve falında elmas yüzük vermek

Kahve falında elmas yüzük vermek hayatını kazanırken keyif alacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine delalettir.

Kahve falında elmas yüzük vermek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır beklediğiniz yaratıcı iş veya aşk karşınıza çıkabilir.

Kahve falında elmas yüzük görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine rivayet eder.

Kahve falında elmas yüzük taktığını görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elmas yüzük takmak eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, kötü haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elmas taşlı yüzük görmek zaferler kazanacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine delalettir.

Kahve falında elmas yüzük bulmak tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında elmas yüzük almak komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında elmas yüzük vermek kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elmas topladığını görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir