AnaSayfa / Genel / Kahve falında işlenmemiş elmas görmek

Kahve falında işlenmemiş elmas görmek

Kahve falında işlenmemiş elmas görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında işlenmemiş elmas gördüyseniz:

  • Evinizi ya da duygusal hayatınızı ilgilendiren konularda gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında işlenmemiş elmas görmek yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında elmas saklamak daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında elmas bileklik takmak mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, bazı ortaklıklar kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında elmas madeni görmek acıların ve gözyaşının dineceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kış elması görmek gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında elmas sattığını görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında elmas taşlı yüzük görmek türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına işarettir.

Kahve falında elmas hediye almak çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir