AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu elma görmek

Kahve falında kurtlu elma görmek

Kahve falında kurtlu elma görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, kafasını rahatlatacağına, gelişim içine girileceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kurtlu elma gördüyseniz:

  • Paranızı korumalısınız.

Kahve falında elma içinde kurt görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz elma kurt görmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında elmada kurtçuk görmek ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlu yeşil elma görmek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında elmanın içinde kurt görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz elma kurdu görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük elma kurdu görmek hasret çekileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elma kurdu yemek insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir