AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlanmış elma görmek

Kahve falında kurtlanmış elma görmek

Kahve falında kurtlanmış elma görmek daha fazla yakınlaşacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, belalara denk gelmeyeceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, oldukça uzun bir yolculuğa yorulur.

Kahve falında kurtlanmış elma gördüyseniz:

  • Herşeyden önce gereksiz harcamalara meyillisiniz.

Kahve falında elmanın içinde kurt görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine inanılır.

Kahve falında elma içinde kurt görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete tabir olunur.

Kahve falında beyaz elma kurt görmek düzeninin bozulacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına tabir olunur.

Kahve falında kurtlu elma yemek dertlerinin sonunun geleceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına yorulur.

Kahve falında elma kurdu yemek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında büyük elma kurdu görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında kurtlanmış elma görmek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurtlu elma görmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir