AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden salatalık almak

Kahve falında ölüden salatalık almak

Kahve falında ölüden salatalık almak yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, keder yaşayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölüden salatalık almak gördüyseniz:

  • Olaylara tarafsız olarak yaklaşmanız ise, sizin sandığınız gibi kazanç getirmeyecek.

Kahve falında ölüye salatalık vermek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüden salatalık almak maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında salatalık bahçesini görmek istenen her şeye sahip olunacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine delalettir.

Kahve falında ağaçtan salatalık toplamak işlerinin başarılı olacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında tuzlu salatalık yemek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, saygın bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında salatalık çekirdeği görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine işaret eder.

Kahve falında salatalık sulamak kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında kabak ve salatalık görmek rızkının ve kazancının bol olacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir