AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma şekeri yapmak

Kahve falında elma şekeri yapmak

Kahve falında elma şekeri yapmak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, evlerin ayrılacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına yorulur.

Kahve falında elma şekeri yapmak gördüyseniz:

  • Her tür ikili ilişkinizi veya iş birliğinizi ilgilendiren konu önem arz edebilir.

Kahve falında elma şekeri yapmak ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında elmalı şeker görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine inanılır.

Kahve falında elma şekeri almak ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elmalı şeker yemek malından ve parasından kaybedeceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine işarettir.

Kahve falında elma şekeri yediğini görmek karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine inanılır.

Kahve falında elma şeker görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında elma şekeri yemek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elma şekeri görmek asla yüksünmeyeceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir