AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma kompostosu görmek

Kahve falında elma kompostosu görmek

Kahve falında elma kompostosu görmek helal rızık yiyeceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine inanılır.

Kahve falında elma kompostosu gördüyseniz:

  • Kimse size kötü niyetle davranmıyor.

Kahve falında elma kompostosu görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında kayısı kompostosu görmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında vişne kompostosu görmek kinin ve nefretin son bulacağına, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komposto yapmak adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erik kompostosu görmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komposto görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üzüm kompostosu görmek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine delalettir.

Kahve falında komposto suyu içmek parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, kişinin şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir