AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm kompostosu görmek

Kahve falında üzüm kompostosu görmek

Kahve falında üzüm kompostosu görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, rahat bir hayat yaşayacağına, dikkat çekeceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, ayrılanların kavuşacağına inanılır.

Kahve falında üzüm kompostosu gördüyseniz:

  • Gereken şekilde atağa geçerseniz dar boğazları kolayca geçebilirsiniz.

Kahve falında üzüm kompostosu görmek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında üzüm kompostosu içmek bir sebeple başka yollar aranacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayısı kompostosu görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayısı kompostosu içmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çilek kompostosu görmek yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komposto yapmak kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komposto suyu içmek uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Kahve falında komposto görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir